Legoland

At planlægge en tur til Legoland UDENOM alle de mange turister kræver lidt snilde. Det skal være efter skolernes ferie. Det skal være inden efterårsferien. Det skal være når bonusbørnene er på besøg. Det må også gerne være når solen skinner.

Stor var glæden, da en sådan dag blev fundet. Vi begav os afsted i vores bil med tre børn. Vi kom til parkeringspladsen og gik fra gratisparkeringen til indgangen - var der ikke lidt mange mennesker, når man tænker på at parken kun lige er åbnet? Ankommer til indgangen, og der er sort af mennesker. Vi har da heldigvis fribilletter og går direkte udenom køen.

Sort af mennesker er der….

Hvem kunne have gættet, at Legoland holdt 40 års fødselsdag med MGP og andet børnesjov, lige præcist den lørdag vi havde udvalgt? Ja, det var i hvert fald ikke nemt at se på deres hjemmeside, jeg havde været inde og tjekke den.

Så hermed en opfordring til Legoland - reklamer tydeligt på jeres hjemmeside, når sådanne udemærkede arrangementer bliver afholdt, således alle vi andre kan gå i en stor bue udenom.

PS. Hvis nu sandheden absolut skal frem, så var det faktisk en stor succes, at pigen på 10 kunne se MGP.

En kommentar til “Legoland”

  1. Tommy Ågren siger:

    Velkommen i klubben, det selv samme stunt lavede Hørning-delen af ågren familien i 2007. Pheefff legoland…