Arkiv for kategorien ‘Motion’

Ud og løbe med de skøre

lørdag, 22. november 2008

Tænkte det var bedst lige at få løbet en tur inden fødselsdagsbrunch hos storebror. Løb ud kl 7:54 og jeg kan allerede nu afsløre, at det er ret så koldt.

2,12 km på 16 min.

Det er jo ikke overvældende, men det føles helt ekstremt godt - her bagefter. For det var i sandhed en kold omgang for lungerne. Nu får jeg nok Bo Hamburger-hoste.

Altid huske

torsdag, 20. november 2008

at strække ballerne ud efter løbetur!

Av min jøv.

Jeg pudser glorien

onsdag, 19. november 2008

Jeg er vild med iforms ruteopmåler. For med den ved jeg, at jeg i dag har løbe:

2,7 km på 18 min.

Jeg er ganske godt tilfreds. Det er kun anden gang, jeg er ude og løbe. Det er en blæret motionsform, for dem som kan lide det. Hurtig, uafhængig af andre og sundt for både kondition og knogler.

For dem der ikke kan lide at løbe, er det nok bare ren tortur.

Selv om det kun er anden gang, jeg er ude og løbe, så har jeg selvfølgelig sat mig ind i utroligt mange aspekter af motionsformen løb. Jeg er vel efterhånden en selvbestaltet ekspert…

Det vigtigste jeg har fundet ud af er:

Man skal have rigtige løbesko - ikke nogle billige nogle
Man skal have de rigtige løbesko til ens løbestil, til det kræves en lille test hos din løbeskoforhandler
Man skal have rigtigt løbetøj
Man skal have det rigtige løbetøj til årstiden
Man skal ikke starte for hårdt op - sener, muskler, kondition og knogler skal kunne følge med
Er man totalt bybegynder, kan man med stor fordel følge iforms nybegynder løbeprogram. Da man som nybegynder ikke er så god til at lytte til sin krop, så bør det følges slavisk

Og således er jeg så gået igang. Havde de rigtige sko (fra et tidligere anfald af “jeg skal s.. igang med at løbe, ja jeg skal”) og investerede i et par rigtige løbebukser til årstiden. Jakken har jeg fra da jeg cyklede. Programmet jeg løber efter er “jeg lytter til min krop”. Selv om jeg er nybegynder i løbeskoene, er jeg i nogenlunde form, da jeg spiller squash.

Det føles overraskende godt - nu håber jeg skinnebenet holder.

At tage sig sammen

onsdag, 19. november 2008

Lige om lidt skal jeg hjem. Jeg håber i den grad, at jeg når at få løbet i dag. Det er ellers en presser, da manden har en aftale efter aftensmaden, så der skal jeg være hjemme ved datteren.

Men måske er det største problem i virkeligheden at tage sig sammen? Jeg håber jeg kan, altså tage mig sammen. Løbe kan jeg - da i hvert fald nogen lunde.