Arkiv for kategorien ‘Ikke kategoriseret’

Gribe en bold

fredag, 11. juni 2010

At gribe en bold træner bla. synssansen - fx den del der bruges når man skiftevis skal fokusere på tavlen og papiret på bordet.

En charmerende mand

fredag, 12. december 2008

“En charmerende mand” er skrevet af Marian Keyes og er vel nærmest spritny. Bogen er i chick lit genren, men som altid har Marian Keyes et alvorligt emne med. Hviket skal ikke afsløres her.

Bogen er fængslende. Der er meget vellykket indsat et par små teasere inde i bogen. Små indlæg, der i den grad formår at vække ens nysgerrighed og giver lyst til at læse videre.

Kvinderne, der portrætteres, er meget forskellige: skrøbelige, stærke, nedbrudte. Og så alligevel ikke.

litteratursiden findes en anmeldelse af bogen. Selv er jeg ikke helt enig, jeg synes nemlig ikke det er forstyrrene at skifte mellem de forskellige kvinder (og dagbogsform og roman). Til gengæld har jeg så meget lyst til at følge kvinden, at jeg helt savner hende når der skiftes til en ny. Der er i alt fire-fem kvinder, hvis historie bliver fortalt.

Hermed anbefales bogen.

Fornyet energi

onsdag, 19. november 2008

Pudsigt, som en lang togtur med en god bog kan give en fornyet energi. Jeg kunne nemt have brugt en time mere.

Førhen var en togtur ren transport. Nu er den en mulighed for alenetid uden anden afbrydelse end: “Vil du have et stykke frugt?”. Er det ikke bare helt fantastisk?

Men så er det nu engang endnu mere pudsigt, hvorfor man ødelægger den fornyede energi fuldstændigt ved at gå for sent i seng og dermed være møgtræt dagen efter. Nogen gange skulle man tro, at jeg stadig var 18 - det er jeg bare slet ikke.

Opgradering af Wordpress

søndag, 16. november 2008

Hvorfor skal det være så svært at finde ud af?

Hvorfor kan udbyderen ikke bare lige en lille knap jeg kan trykke på og vupti, så er det opgraderet til nyeste og sikreste version. Hvor svært kan det være?

… svært for mig i hvert fald.

Aagren.dk

torsdag, 2. oktober 2008

Endelig online - efter lang tid med overvejelser om teknikken, så tog det ca. 14 timer fra beslutningen blev taget til at dette indlæg bliver skrevet.  Det er inklusiv bestilling af hosting og redelering. Det er da meget godt klaret.

Jeg har ingen forstand på WordPress men da der er flere blog-folk derude, der taler meget positivt om det, tænkte jeg, at det må jeg også kunne bruge.